Arissa Dania

Pelajar Form 5

“Even though Mr Ajwad is NOT a school teacher but he is very patient and polite when he speaks or explain things to students so. Also , the colorful notes are very helpful. THANK U ヽ(^。^)ノ”

Muhammad Ammar

SMAKL

“Nota dia bewarna, rasa seronok nak ulangkaji. tempat pun sangat kondusif. So sangat rekomen untuk korang join program ni daripada duduk rumah je time cuti.”

Nur Aina Batrisyia

MRSM, Sungai Besar

“Saya makin improve, makin faham macam mana nak guna formula yang diberi. makin jelas apa yang soalan nak. Bombastic!”

Nurin Eiman Faqihah

SAMBEST

“Alhamdulillah, lebih mudah nak mengingat Physics. Nota yang menarik, membantu untuk mengulangkaji.”

Zulhilmi Zainuddin

Pelajar Form 4

“Nota yang sir buat padat dan bermanfaat. Senang nak belek kalau nak revise sekejap. Latihan yang sir kasi memang bagus. Terima kasih sir”

Maryam Abd. Razak

Pelajar Form 4

“Banyak saya dapat cara menghafal dan pencerahan amat mudah untuk difahamkan ”

Afrina

Pelajar SMK Sek 24, Shah Alam

“Cara Cikgu Ajwad ajar lebih mudah & faham. Byk sharing knowledge & info. Paling happy dpt percuma set trial 2018 + skema jawapan. Terima kasih cikgu.”

Hasiati Binti Rosli

Pelajar Form 5

“Cikgu ajwad is awesome!!such simple concepts and very detailed 😀
Am in love with physics now <3”

Alif Zaharin

Pelajar Form 5

“Cikgu Ajwad ajar memang faham gilaaaa!!!!! Serius tak tipu. rugi ah kalau tak belajar dengan die 😄”