Why Us

WHY YOU SHOULD JOIN OUR PROGRAMS

Concepts Simplified

Interactive Learning

Happy Students

Enhancing Creativity

Forthcoming Programs

COME AND JOIN OUR NEXT PROGRAM

23 & 24 Mac 2019

BELAJAR FIZIK FORM 5 DENGAN TEKNIK MENARIK!
8.30am – 5.30pm
Oasis Village, Ara Damansara

Untuk SPM, pelajar akan belajar 5 topik di tingkatan 4 dan 5 topik lagi di tingkatan 5. Secara keseluruhannya ialah 10 topik. (boleh rujuk buku anda atau anak anda untuk melihat senarai topik tersebut).

25 & 26 Mac 2019

BELAJAR KONSEP FIZIK FORM 4 DENGAN TEKNIK MENARIK!
8.30am – 5.30pm
Oasis Village, Ara Damansara

Untuk membantu pelajar memahami secara keseluruhan subtopik yang mereka pelajari, pelajar akan dibekalkan dengan nota ringkas atau kami panggil simple notes.

25 & 26 Mac 2019

BELAJAR KONSEP FIZIK FORM 4 DENGAN TEKNIK MENARIK!
8.30am – 5.30pm
Oasis Village, Ara Damansara

Untuk membantu pelajar memahami secara keseluruhan subtopik yang mereka pelajari, pelajar akan dibekalkan dengan nota ringkas atau kami panggil simple notes.

27 & 28 Mac 2019

BELAJAR FIZIK FORM 5 DENGAN TEKNIK MENARIK!
8.30am – 5.30pm
Cyberjaya

Selain dari penerangan dan latihan, pelajar juga akan bermain game berasaskan kuiz melalui KAHOOT atau Plickers. Soalan yang disediakan di dalam kahoot dan Plickers adalah soalan pemahaman asas konsep, hukum dan prinsip fizik.

Testimonials & Reviews

WHAT OUR STUDENTS SAY

Arissa Dania

Pelajar Form 5

“Even though Mr Ajwad is NOT a school teacher but he is very patient and polite when he speaks or explain things to students so. Also , the colorful notes are very helpful. THANK U ヽ(^。^)ノ”

Muhammad Ammar

SMAKL

“Nota dia bewarna, rasa seronok nak ulangkaji. tempat pun sangat kondusif. So sangat rekomen untuk korang join program ni daripada duduk rumah je time cuti.”

Nur Aina Batrisyia

MRSM, Sungai Besar

“Saya makin improve, makin faham macam mana nak guna formula yang diberi. makin jelas apa yang soalan nak. Bombastic!”

Nurin Eiman Faqihah

SAMBEST

“Alhamdulillah, lebih mudah nak mengingat Physics. Nota yang menarik, membantu untuk mengulangkaji.”

Past Programs

CHECK OUT OUR PAST PROGRAMS
Subscribe to Our Newsletter
Be the first to get exclusive contents straight to your email inbox.
Stay Updated